Om oss

Det lilla företaget med stor kapacitet

JTL Industrigolv AB startades 2007 och förvärvades 2012 av nuvarande ägare. Det finns en lång och bred erfarenhet inom den fogfria golvbranschen inom företaget. Vi är etablerade i Borås men utför jobb i stort sett över hela landet. Vi är det lilla företaget med flexibilitet för Er som kund i fokus. Detta innebär att vi alltid sätter Er som kund med Era behov i första hand genom att alltid leverera högsta kvalitet på överenskomna tider.

Då vi är fullt medvetna om att lägga om golv i befintliga lokaler och industrier är en stor process som påverkar verksamheten i högsta grad är vi extremt noga med att hålla överenskomna tider och vara så flexibla som möjligt för att påverka Er verksamhet i minsta möjliga mån. Vi blickar ständigt framåt och utvecklar såväl maskinpark som arbetsmetoder för att effektivt utföra efterfrågade jobb. Detta medför, trots vår storlek, att vi kan utföra allt ifrån små jobb till stora entreprenader.

Hos oss får Ni en personlig kontakt genom hela processen som hjälper och vägleder Er genom materialval och utförande. Hos oss är Ert golv i trygga händer.